Kumppanit - Vaippakakkukeisari

Kumppanit

 

Vaippakakkujen pääleivonta-aineena ovat vaipat. Kaikki Vaippakakkukeisarin kakut leivotaan suomalaisista Muumi Baby -vaipoista, jotka ovat muuten ainoa teippivaippamerkki, jota valmistetaan Suomessa. Kakun kruunaa pehmolelu, joka hankitaan turkulaisesta Casagrande – leluliikkeestä, jolla on jo 100 vuoden historia maailman parhaiden lelujen tarjoamisesta lapsille.

 

Muumi Baby -vaippa

 

Vaippakakkukeisarin ja Muumi Baby – vaippojen yhteinen tarina on lähtenyt jo Keisarin alkuajoilta, sillä mikä olisikaan parempi valinta suomalaisiin käsityönä leivottuihin kakkuihin kuin kotimaiset vaipat. Näin ollen Muumi Baby – vaipat ovat olleet kakkujen luontainen leivonta-aine alusta alkaen. Tätä nykyä Muumi Baby – vaipat ovatkin Vaippakakkukeisarin virallinen yhteistyökumppani.
 
Muumi Baby – vaipat ovat oiva valinta kakkuun paitsi kotimaisuutensa, myös muiden ominaisuuksiensa puolesta. Ympäristövastuullinen ja vain puhtaista raaka-aineista valmistettu vaippa on hajusteeton, klooriton ja hellä porukan pienimmän iholle. Uudistunut Muumi Baby – teippivaippa on entistä pehmeämpi, imukykyisempi, istuvampi ja hellävaraisempi. Baby showereihin ja tuoreelle tulokkaalle suosittelemme vaippakokoa 2 eli 3-6 kg ja ristiäisiin suosittelemme kokoa 3 eli 5-8 kg. Vähän isompien vauveleiden kakkuihin vaipat sitten vauvan koon mukaan.

 

Lue lisää Muumi Baby -vaipoista:
www.muumibaby.fi
www.facebook.com/muumibaby

muumibaby-logo
 
 
 
 

by Pinja

 
By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys. Korumme on valmistettu BPA-vapaista silikoni-helmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vetäessä.
Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta. Korut sopivat myös pureskeltavaksi hampaiden tehdessä tuloaan.

 

Tutustu hurmaaviin by Pinja imetyskoruihin:

www.bypinja.com

byPinja

Leluliike Casagrande

 

Turkulainen leluliikkeellä Casagrandella on jo yli 100 vuoden kokemus maailman parhaiden lelujen tarjoamisesta lapsille. Valikoimasta löytyy lelut ja pelit kaikenikäisille. Yrityksen henkilökunta todella tuntee lelujen maailman mitä mainioimmin ja auttaa mielellään löytämään täydellisen lahjan.

 

Tutustu Casagranden lelujen ja pelien maailmaan:
www.casagrande.fi

Name it

 

Vaippakakkujen kerma eli harsot ovat ihastuttavaa mallistoa tanskalaiselta Name it -merkiltä. Laakkaat harsot kestäviä ja niissä seikkailevat ihastuttavat hahmot, figuurit ja värit. Harsojen ohella kakuista löytyy myös pienten vauvojen ihanan pehmoiset sukat. Sukista löytyy niin ikään upeita kuvioita ja värejä jokaiseen makuun.

 

Tutustu upeaan Name it-valikoimaan:

www.nameit.com

name-it-logo-page-001-642x198

Matkahuolto

Matkahuollon kautta paketit löytävät perille tuossa tuokiossa luotettavasti ja varmasti. Verkkokaupastamme voit valita toimituskohteeksi toiveidesi mukaan Valintatalon, Siwan ja Matkahuollon toimipisteen.
 
Matkahuollon kattavan toimipisteverkoston löydät:
www.matkahuolto.fi

matkahuolto